Profesionalno fotografisanje svadbi i venčanja 20 godina unazad

Poštovani mladenci, termini za venčanja se popunjavaju. Molim Vas da me nazovete ili pošaljete email kako bismo se upoznali i dogovorili.

dan u kome ste VI bitni

Više informacija o fotografisanju Vašeg venčanja

Svadbene fotografije koje pričaju vašu priču

Doneli ste najvažniju odluku u životu. Spremni ste da se voljenoj osobi zavetujete na večnu ljubav. Čestitamo vam i želimo svu sreću ovog sveta. Dan kada ćete izgovoriti sudbonosno DA se približava. Tradicionalno, taj dan u kome stupate u novi život, obeležiće veselje vaših porodica i prijatelja.

Ali taj dan će proći, sećanja će izbledeti i ostaće samo uspomene. Zato ih zabeležite na najbolji mogući način. Fotografijom koja priča vašu priču, oživljava vašu emociju i čuva vašu ljubav.

wedding fotograf dejan rakic
fotografisanje svadbi u novom sadu slika 1

Dan u kome ste samo VI bitni

Fotografisanje venčanja je zahtevan posao. Potrebno je biti organizovan, spreman na niz nepredvidivih okolnosti, i uvek biti u pravo vreme na pravom mestu. Iskusni fotograf će uhvatiti poseban trenutak, zabeležiti bitan detalj, prepoznati emociju i ovekovečiti je fotografijom.

Za mene je dan venčanja dan u kome ste samo Vi bitni. To je dan posvećen vama i vašoj ljubavi. Zato se trudim da mi ništa ne promakne, strpljivo čekam trenutak koji ću zauvek otrgnuti od večnosti i zabeležiti vama na dar.

Neka svi uživaju i lepo izgledaju

Moja posvećenost vama kao mladencima, naravno ne znači da će drugi aspekti vašeg venčanja biti zapostavljeni. Naprotiv, svi detalji svadbe, od početka do kraja, biće uhvaćeni u najboljem izdanju kvalitetnom fotografijom. Vaši gosti, porodica, prijatelji uslikani u spontanim trenucima veselja, izmamiće vam osmeh, probuditi sećanja i emocije kad god ih pogledate.

Lepe slike sa venčanja vaši gosti će čuvati i rado pokazivati drugima. To i za njih predstavlja lepu uspomenu. Stoga, možete se opustiti i bezbrižno slikati sa svim svojim gostima. Svi ćete izgledati lepo. Za nas je to prevashodni cilj. Da vi i vaši gosti budete zadovoljni fotografijama i da ih rado pokazujete drugima.

Biće mi zadovoljstvo da okom kamera zabeležim najlepše trenutke u vašem životu. Za mene, Wedding photography nije posao, za mene je to strast i čast da svedočim jednoj ljubavi.
Molim Vas da me kontaktirate putem poziva na broj telefona ili pošaljite email upit, a ja ću Vam ubrzo odgovoriti. Email je najbolji način da mi opišete Vaše želje pa odmah mogu da Vam pošaljem i ponudu za fotografisanje.

Izaberite svoj stil za slikanje venčanja

Za fotografisanje venčanja možete izabrati klasični, neformalni ili kombinovani stil. Klasično fotografisanje podrazumeva poziranje sa porodicom, prijateljima i rodbinom, kao i slikanje značajnih trenutaka na svadbi.

Neformalni stil predstavlja prepuštanje fotografu da spontano beleži trenutke sa svadbe bez potrebe za stalnim poziranjem od strane mladenaca. Kombinovani stil znači da se deo fotografija radi poziranjem, a deo čini kolaž spontanih trenutaka sa svadbenog veselja. Bez obzira za koji stil fotografisanja se odlučite, budi sigurni da ćete dobiti vrhunski kvalitet fotografija u tehničkom i estetskom smislu.

Donesite pravu odluku

Važno je kako izgledate na slikama. Važno je da budete zadovoljni. Zato me kontaktirajte i izaberite dobrog fotografa za sebe i voljenu osobu. Dugogodišnje iskustvo, kvalitetan rad potvrđen priznanjima i nagradama, kao i veliki broj srećnih klijenata, garantuju vam kvalitetne fotografije u kojima ćete uživati.

Ukoliko želite da saznate više informacija oko slikanja Vašeg venčanja, molim Vas da me kontaktirate. To možete učiniti putem email poruke, moje Facebook stranice ili poziva.