SNIMANJE SVADBI, VENČANJA I PROSLAVA

Poštovani mladenci, termini za venčanja se popunjavaju. Molim Vas da me nazovete ili pošaljete email kako bismo se upoznali i dogovorili.

film o vašoj ljubavi

Više informacija o snimanju Vašeg venčanja

Pored fotografisanja venčanja, snimanje takođe predstavlja neizostavni deo beleženja svadbene svečanosti. 

Za razliku od ranijih godina, kada je snimanje venčanja jednostavno značilo dokumentovanje celodnevnog dešavanja na svadbi, sada je svadbena produkcija podignuta na viši nivo. 

No, pre svega, dobar svadbeni video je onaj koji predstavlja vašu ljubavnu priču, na jedinstven i zanimljiv način. 

Kvalitet snimka i zvuka se naravno podrazumeva, a ono što izdvaja dobar video snimak neke svadbe je verno ispričana priča, emocije i interaktivan sadržaj koji će svi rado gledati.

Svadbeni video koji ćete rado gledati

Snimak venčanja bez uvoda, dobre priče koje kulminira vrhuncem slavlja i krajem koji izaziva pregršt emocija, nije dobar. 

Nepotrebni detalji, dugi i nezanimljivi snimci pojedinih delova svadbe, kao i loši kadrovi upropastiće video i učiniti ga beskorisnim. 

Pogledaćete ga jednom i možda nikad više. Da se to ne bi desilo kontaktirajte me, jer ja vam nudim nešto drugačije. Nudim vam emotivnu priču koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. 

Video koji oživljava trenutak, izmamljuje uzdahe i po koju suzu je dobar svadbeni video. Zato, ne propustite da dan svog venčanja zabeležite na kreativan i zabavan način.

Interaktivni sadržaj

U vašem video snimku vi ste glavne zvezde, junaci ljubavi. Snimićemo svaki bitan trenutak najlepšeg dana u vašem životu; uzbuđenje poslednjih priprema, hod ka oltaru, razmenu burmi, sudbonosno DA, prvi ples, svadbenu tortu. 

Ulovićemo okom kamere jedna primetnu majčinu suzu, očev uzdah, mladoženjinu nervozu, napetost trenutka, strast početka zajedničkog života. 

Snimićemo šta su vam poželeli i poručili vaši prijatelji, kumovi, roditelji. To je ono što predstavlja interaktivan sadržaj videa i čini ga jedinstvenim i neponovljivim.

Ukoliko želite u uvod videa ubacićemo vaše fotografije iz detinjstva i mladosti. Zajedničke fotografije iz vremena zabavljanja takođe mogu predstavljati sjajan uvod vašeg video materijala. 

Možete se odlučiti da se pred kamerom obratite vašem budućem supružniku. 

Izjavite ljubav, iznesite svoja očekivanja, želje, nade i poželite sreću jedni drugima. To može biti sjajan deo vašeg videa i verni podsetnik na ljubav koja vas je spojila.

Možemo se dogovoriti da deo videa snimimo pre samog venčanja, na nekim mestima koja u vama bude sećanja i emocije. 

Mesto gde ste se upoznali, gde ste uživali u zajedničkim šetnjama, prvi put poljubili ili možda privi put izjavili ljubav jedno drugom, od vašeg videa napraviće pravi ljubavni film. 

Zato, iznesite nam svoje ideje, pretvorićemo ih u stvarnost, oživeti u video snimku i sačuvati za vas kao uspomenu za sva vremena.

Dužina snimka i montaža materijala

Uobičajno je da se kamerom isprati ceo tok venčanja, od početka do kraja. To obično znači više od 12 sati rada kamermana i nekoliko sati snimljenog materijala. 

Potom sledi montiranje i obrada snimka. Prilikom montaže svi kadrovi se pažljivo biraju i uklapaju u jedinstvenu celinu. 

To podrazumeva isecanje neodgovarajućih delova, uklapanje različitih snimaka ukoliko ih je bilo, kao i korekciju boja i zvuka. 

Ukoliko je tako dogovoreno u snimak se ubacuju odabrane fotografije po želji naručioca, a ukoliko želite svadba može biti snimana i sa dve kamere.

Osnovna dužina svadbenog video materijala je između dva i tri sata. Međutim, ukoliko je u pitanju velika tradicionalna svadba sa puno narodnih običaja ili eventualno nekih drugih sadržaja potrebno je unapred ugovoriti dužinu videa. 

Takođe, možemo se dogovoriti da se pored klasičnog videa uradi i tzv. The best of snimak vaše svadbe koji sadrži najlepše i najinteresantnije momenta upakovane u kratak video.

The best of – video spot venčanja

The best of ili best moments predstavlja skraćenu verziju svadbe u kome su predstavljeni najlepši i najzanimljiviji događaji. Ovaj materijal može trajati kraće, oko 15 minuta ili duže ukoliko je u pitanju kompleksnija svadba.

The best of svdbeni video postao je veoma popularan zadnjih godina, obzirom da je njegova forma i dužina veoma pogodna za deljenje na društvenim mrežama. 

Zato ukoliko želite da najlepše trenutke sa svoje svadbe podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, obavezno priuštite sebi i ovu video formu.

Ljubav je sve što je potrebno

Dragi mladenci, kao što se vi venčavate iz ljubavi, tako i ja radim svoj posao iz ljubavi. A kada se ljubavi spoje onda greške ne može biti. 

Zato me pozovite da se dogovorimo oko svih detalja u vezi snimanja vašeg venčanja. Ljubav je i davanje, a ja ću dati sve od sebe da budete zadovoljni filmom koji predstavlja vašu ljubav tako da ga iznova uvek rado gledate.

Donesite pravu odluku

Važno je da budete zadovoljni snimcima venčanja. Zato me kontaktirajte i izaberite dobrog fotografa za sebe i voljenu osobu. 

Dugogodišnje iskustvo, kvalitetan rad potvrđen priznanjima i nagradama, kao i veliki broj srećnih klijenata, garantuju vam kvalitetne snimke i fotografije u kojima ćete uživati.

Ukoliko želite da saznate više informacija oko snimanja Vašeg venčanja, molim Vas da me kontaktirate. To možete učiniti putem email poruke, moje Facebook stranice ili poziva.