Pogledajte neke od utisaka mojih zadovoljnih klijenata.

Pogledajte još utisaka mojih klijenata ili napišite i Vaš.

Zvonko Puškaš

Svojom profesionalnoscu i osecajem za trenutak Dejan nam je ulepsao i ovekovecio nas najlepsi dan. Dobili smo predivne fotografije i uspomenu za citav zivot. Hvala ti Dejane. Lina i Zvonko

Dejan Miškov

Sve pohvale na rad Dejana Rakića. Od njega očekujte profesionalizam, tačnost i preciznost, te vrhunske fotografije, a koje su rađenje upravo onako kako ste zamislili.

Đorđe Ćurić

Dejanov fotografski rad je prosto jedinstven! Izuzetno posvećen, vanserijski profesionalac koji se kreativnošću izdvaja od svih drugih. Učinio je da sećanje na naše venčanje bude zapisano kao živa uspomena sa svim emocijama tog (za nas velikog) dana.

Goran Malić

Mi smo u potpunosti zadovoljni za izborom fotografa.Sve je odradjeno kako smo dogovorili.Samim tim 5 zvezda od nas za dobro odradjen posao.

Sunčica Žibreg Ristivojević

Kada imaš priliku da upoznaš nekog ko je talentovan, tačan, spretan, harizmatičan, nekog sa kim je dogovor ispoštovan u potpunosti a fotografisanje pretvoreno u zabavnu avanturu, tada si potpuno siguran da će sva naša buduća magična porodična slavlja biti zabeležena upravo i samo objektivom Dejana Rakića. Veliko hvala Dejanu što je učinio da naš najlepši dan bude još lepši, a divne fotografije koje blistaju iskrenom emocijom, čistom ljubavlju, fotografije koje u pravom smislu te reči imaju dušu, sijaju svom svojom lepotom i svedoče da su stvorene rukom pravog umetnika!

Ana Berić

Dejan Rakic je jedan divan i odgovoran fotograf.Sve pohvale za njega za saradnju savrsen i sve se sa njim mozete dogovoriti.Sve preporuke za Dejana

Milica Jelisavac

Dejan je sjajan fotograf i veliki profesionalac.. Lako smo se dogovorili i sve je ispoštovano do i jednog detalja. Mi kao mladenci, ali i gosti su prezadovoljni slikama i uslugom. Sve preporuke 🙂

Predrag Đurđević

Kao i svaki mladi par pred cinom sklapanja braka u potrazi za superiornim fotografom. Upravo takav jeste zaista Dejan Rakic, igrom slucaja dosli smo u radnju razgovarali i odlucili da to bude Deki. Nismo se pokajali ni sekund prezadovoljni smo i toplo preporucujemo svakom Dejana Rakica fotografa broj.1. Svaka cast Deki!