Pronađite SAVRŠENOG fotografa, u 3 laka koraka, za SAMO nekoliko minuta!

PRONAĐITE SAVRŠENOG FOTOGRAFA, U 3 LAKA KORAKA, ZA SAMO NEKOLIKO MINUTA!

Kako da pronadjete fotografa za venčanje

Bliži vam se bitan dan i imate milion obaveza, razmišljate o hiljadu stvari i plašite se da nećete stići na vreme sve da organizujete. To je normalan proces koji svi prolazimo kada planiramo neki važan događaj, a pogotovo kada su u pitanju proslave koje želimo da prođu u najboljem mogućem redu.

U tim situacijama razmišljate koliko će gostiju biti, ko će s kim sedeti, šta će jesti i piti, koju salu uzeti, koju muziku, tortu, kojeg fotografa, šta od dekoracije, koju rasvetu, da li samo balone ili uzeti ceo paket sa cvećem, vazama i svećnjacima, pa vam onda neko od gostiju otkaže ili cvećara nema vaše željeno cveće i onda ceo plan kreće ispočetka. I sve tako dok vam dan, kojeg bi trebalo da isčekujete sa nestrpljenjem, ne postane naporan. Pripreme za bitne i srećne dane u našim životima ne bi trebale biti naporne i teške, nego da uživamo u njima i pripremamo se za njih sa zadovoljstvom i osmehom na licu. I kada dođe taj dan, da ne budemo umorni i iscrpljeni, već odmorni i raspoloženi za veselje.

Mi vas potpuno razumemo, ali ne možemo vam pomoći kada su baloni ili muzika u pitanju. Ono što možemo je da vam predstavimo 3 laka načina po kojima možete izabrati dobrog fotografa a da, pritom, ne trošite previše vremena i energije na to!

Ovo su 3 stavke koje mogu biti vaš vodič pri odabiru dobrog fotografa:

1. Pogledati galeriju radova

Ljudi misle da je dovoljno kupiti aparate za slikanje i snimanje i da ih to odmah čini fotografima. Nije to baš tako jednostavno. Fotografisanje je vrsta umetnosti.
Svaki profesionalan fotograf mora imati svoju web stranicu, kao i stranice na društvenim mrežama, gde možete videti primere njegovog rada, i uveriti se u kvalitet slika kao i u njegov kredibilitet.

2. Testemonijali

Kada se zainteresujete za nekog fotografa i ako vam se svide njegovi radovi, pogledajte da li ima preporuke od prethodnih klijenata. To je veoma bitno. To pokazuje utiske koje je on ostavio na svoje klijente. Ako su oni izdvojili vremena da napišu preporuku ili pozitivna iskustva koja su imali u radu sa tim fotografom onda je to zaista dobar znak.
Te testemonijale takođe možete potražiti na web stranicama ili na njihovim društvenim mrežema.

3. Koliko je fotograf “lak” za dogovor

Na samom početku teksta naveli smo koliko ume biti naporna organizacija nekog bitnog dana. Jednostavno morate misliti na sve i brinuti o svemu. Profesionalni fotografi to znaju i trude se da vam bar oni, koliko toliko, olakšaju. Oni znaju svoj posao. Njima ne morate non stop govoriti šta da slikaju i snimaju. Pa čak i ako imate neku posebnu želju, dovoljno je da im kažete samo jednom, i vaša želja biće ispunjena.

Fotograf mora biti “lak” za dogovor ne samo tokom vašeg bitnog dana, već i pre, kada su pripreme i dogovor o saradnji u pitanju, ali i posle, kada se izrađuju slike i snimci.
Fotograf je vaš mali pomoćnik u celom tom procesu sa jednim ciljem, a to je da vaš srećan dan prođe upravo onako kako ste zamislili i da iz njega nastanu lepe uspomene koje će večno trajati.

Pronaći fotografa koji ima sve ove 3 stavke možda nije lako. Ali vi ne morate brinuti o tome jer ste ga vi upravo našli. Na našem vebsajtu možete pogledati neke od primera rada, tj. slike sa srećnih događaja na kojima smo bili angažovani, kao i testemonijale i utiske zadovoljnih klijenata.. a što se tiče ove treće stvake i to koliko smo “laki” za dogovor, za to se uverite sami!

Kontaktirajte nas ŠTO PRE i prepustite vaše uspomene u sigurne ruke!

Čitatjte dalje! Otkrijte koje godišnje doba je najbolje za organizaciju venčanja