Ovo je vaša šansa da bez mnogo truda pronađete fotografa kome možete VEROVATI!

Kada organizujemo neku proslavu susrećemo sa mnogo briga, a jedna od njih je i kako pronaći pouzdanog fotografa. Tu brigu možete rešiti veoma brzo, i to na sledeći način:

STIL

Ako se zainteresujete za usluge nekog fotografa, prvo što treba da uradite je da proverite njegov stil tj. način fotografisanja. To možete uraditi, pre svega, lično, tražeći da vam pokaže neke primere svog rada, ali i preko njegovog vebsajta ili društvenih mreža. Tako se provera kvalitet rada, kredibilitet fotografa, a takođe i da li njegov stil slikanja odgovara vašim željama. U slučaju da imate poseban zahtev, koji nije u standrardnoj ponudi, budite slobodni da mu to predložite i saznate da li vam može izaći u susret.

INTERVJU

Prvi utisak u svakoj situaciji je najbitniji, i u većini slučajeva pogrešan. Ali ne i u ovom! Kada se dogovarate sa fotografom oko angažovanja za vaš bitan dan, već posle nekoliko sekundi možete uvideti da li on svoj posao radi sa entuzijazmom i uživanjem, ili ne. Da bi čovek bio uspešan u svom poslu, koji god da je, on taj posao mora voleti, i pre svega, obavljati ga sa zadovoljstvom. To jednostavno mora biti tako. U suprotnom, posao se samo “otaljava” i ne izvuče se iz njega maksimum. U ovom slučaju, ako fotograf ne odradi svoj posao sa uživanjem već samo zato što mora, onda najdeblji kraj izvlačite upravo vi, ili bolje reći vaše slike. Zato odvojte malo vremena i obavite kratak intervju sa svojim potencijalnim fotografom i garantujemo da će vam se to isplatiti.

PONUDA

Možda i najbitnija stavka. U našoj zemlji, kada nam se nešto svidi ili ako nešto poželimo, prvo što nam padne na pamet je “Koliko će to mene da košta?”
Dakle, fotograf mora imati jasnu ponudu šta sve dobijate njegovim angažovanjem i cenovnik koji ide uz to. Ponuda je veoma bitna jer kroz nju možete saznati npr. kvalitet foto aparata a samim tim i slika, zatim količinu slika koju dobijate kao i brzinu njihove izrade, da li fotograf ima svog kamermana ili njega morate zasebno tražiti, radno vreme koje će provesti fotografišući vaš bitan dan i još mnoge druge stvari. Zato je ponuda važan faktor koji pokazuje šta tačno dobijate angažovanjem određenog fotografa. Da li ispunjava vaše želje i zahteve i da li vam se sve to isplati.

A što se tiče nas…

Naš stil možete videti upravo ovde, na našem vebsajtu. Možete pogledati neke od primera naših radova tj. slika, kao i iskustva naših prethodnih saradnika.
A u slučaju vaših posebnih stilskih zahteva, mi smo, naravno, otvoreni i za predloge.

Takođe smo uvek raspoloženi i za razgovor sa vama. Budite slobodni da nas kontaktirate i pitate sve što vas zanima, tu smo za vas.

Što se tiče naše ponude, ona je zaista široka. Pre svega, ne morate brinuti za cene, one su stvar dogovora, a uz to, mi uvek imamo i neke akcije i popuste. Aparati su nam visoko kvalitetni i moderni, specijalni efekti takođe. Imamo i naše kamermane, tako da ne morate brinuti i o tome. Garantujemo vam brzu izradu slika, koje možete sami izabrati, kao i snimak od 3h, koji dobijate na dvd-u u dva primerka. To su samo neki primeri iz naše ponude. Ostalo možete saznati ukoliko nas kontaktirate.
Vaše je da nam ukažete poverenje a naše je da to poverenje i opravdamo!

Pozovite nas ODMAH! Vaš bitan dan je sve bliži i zato se, što pre, oslobite bar jedne brige, tako što ćete vaše buduće uspomene ostaviti u naše sigurne ruke.

OTKRIJTE: Ako planirate proslavu bitnog dana, onda su ovo slike koje želite ZAUVEK sačuvati u vašoj arhivi!

Podelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn