Koju god proslavu da pravite, ove 4 stvari su vam NEOPHODNE da bi vam fotografije izgledale SAVRŠENO!

Nije bitno da li je u pitanju venčanje, krštenje, rođendan ili bilo koja druga vrsta proslave, svi žele da im fotografije izgledaju lepo i da ih sa zadovoljstvom gledaju.
A da bi one bile takve potrebni su nam sledeći „sastojci“:

1. Ljubav

Ljubav je nešto što nam je uvek potrebno, ne samo na slikama. Svi težimo ka tome. Kada smo okruženi ljudima koji nas vole i koje volimo, onda sve oko nas zrači nekom prelepom toplinom, a i slike izgledaju zaista predivno. Nasmejana lica mogu biti „veštačka“, napravljena samo za slikanje, i to može da se odglumi, ali pozitivna atmosfera i radost u ljudima, u trenucima kada su pored voljenih osoba, to se uvek primeti, pa čak i na slikama. To se jednostavno ne može odglumiti.

2. Pozadina

Pozadina na slikama je veoma bitna. Pogotovo kada su mladenci u pitanju. Za njih je važno da se slikaju u najromantičnijem okruženju. Ako još uvek niste i sami prošli taj čin venčanja, onda bar znate da se na svadbama mladenci “izgube” na neko vreme. U tim situacijama oni su se odvojili od gostiju ne bi li se slikali u nekom posebnom okruženju, kao što su parkovi, reke i jezera, vrtovi i dvorovi, ili neka druga, njima značajna mesta. Te slike su jednostavno magične. A pozadini mogu doprineti i određeni fotografski programi koji vaše slike obogaćuju specijalnim efektima pa fotografija može izgledati zaista fantastično.

3. Trenuci

Svaka slika koja nam je draga, je upravo takva zbog trenutka u kojem je ovekovečena. Prvi poljubac ili ples mladenaca, grupna porodična okupljanja posle dužeg vremena, prvi rođendan i taj momenat duvanja jedne svećice na torti. To su trenuci koje želimo da sačuvamo večno uz nas jer oni imaju posebnu vrednost. Život i jeste sastavljen od niza događaja i trenutaka. Neki su veoma bitni neki ne. Ali ti trenuci koji su nam bitni, a pritom su pozitivni i lepi, njih nikada ne želimo da zaboravimo.

4. Fotograf

Uzalud svi ovi trenuci, i prelepa pozadina, uzalud vam i ljubav i pozitvna atmosfera na proslavi, sve to pada u vodu ako nemate pravog fotografa koji će to videti, ovekovečiti i prikazati na najbolji mogući način. Fotograf je taj koji mora pronaći u isto vreme i akciju i reakciju kod ljudi. On treba znati koji su momenti bitni, koji su posebni, emotivni, i koji su oni koje treba večno sačuvati. Kažu da “slika govori hiljadu reči” i to je tačno, ali takve slike su veoma retke, upravo iz razloga jer se to odnosi samo na one fotografije koje su uslikane u pažljivo izabranom trenutku i zato one imaju posebnu draž. Kada nastane takva slika onda njoj pripadne sva slava, i ona je u centru pažnje, ali se zaboravlja da najveću zaslugu, u stvari, ima njen tvorac, fotograf-umetnik, koji je strpljivo čekao, tražio, i na kraju, stvorio tako posebnu sliku.

Nemojte izabrati fotografa koji će samo doći i odraditi posao na vašoj proslavi, tako što će napraviti gomilu nasumičnih slika, i uzeti vam novac.
Izaberite nekog ko zna da oseti koji su trenuci bitni, onog koji razume šta znači imati sliku punu ljubavi na njoj. Izaberite nekog ko će tražiti i strpljivo čekati pravi trenutak vredan večne uspomene i prikazati ga na najlepši način. Izaberite nekog ko će vam napraviti mnogo fotografija koje će vam zauvek biti bitne i koje će „govoriti hiljadu reči“.

Ako tražite takvog fotografa, na pravom ste mestu!
Kontaktirajte nas već DANAS i vaša proslava i bitni trenuci biće sigurni u našem foto aparatu.

Čitajte dalje!

Ovo je vaša šansa da bez mnogo truda pronađete fotografa kome možete verovati! Saznajte na ovom linku.

Podelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn