Ako se pitate zašto je VEOMA VAŽNO pronaći dobrog fotografa za vaš bitan dan, evo i odgovora!

Organizacije rođendana, krštenja, venčanja, ili bilo koje druge vrste proslava znaju biti zahtevne i iscrpljujuće. Više se energije i truda potroši u toj pripremi nego na samoj proslavi. Ali zato, kada dođe taj dan, onda sve brige nestaju. Sav taj napor koji ste uložili se isplatio i možete uživati u vašem danu. Trenutak kada shvatite da je sve urađeno upravo onako kako ste želeli, kada stigne omiljeno cveće, kada ste zadovoljni tortom i drugim poslasticama za goste, kada čujete da bend zaista lepo svira, kada vidite da se gosti osećaju prijatno i da su se svi odazvali pozivu. Taj momenat kada je vaša proslava počela i sve je baš onako kako ste zamislili, onda vam pada ogroman teret sa ramena i tada sledi onaj najlepši deo.

Ako vaš fotograf ima ovu osobinu onda znajte da ste izabrali PRAVOG!

Ali postoji jedna stvar o kojoj morate brinuti i tokom tog dana, a to je fotografisanje. Živimo u vremenu kada tehnologija napreduje i kada ljudi misle da nema potrebe da angažuju fotografa za svoje proslave već da mogu to uraditi sa svojim foto aparatom ili možda čak mobilnim telefonom. Postoji mnogo razloga zašto je to loša ideja, a ja ću vam dati samo one najvažnije. Prvo, tog dana svi treba da uživaju i lepo se provode a ne da glume fotografe. Drugo, koliko god da je dobar aparat ili telefon slika nikad neće biti ista kao kada je napravi profesionalni fotograf. Treće, iskusan fotograf zna koje sitacije su važne, kako se postaviti, šta tražiti i čekati, i kako od toga napraviti savršenu fotografiju. I ono najbitnije, da li zaista želite da tako bitan dan bude propraćen rizikom da od njega ne ostanu lepe uspomene, baš onakve kakvim ste ih zamilisli i kakve bi trebale da budu?!

Kada angažujete fotografa, vi to ne radite da bi on samo slikao ili snimao vašu proslavu. Već da od tog dana napravi jednu prelepu priču, koja se neće pričati rečima već slikama. Ta priča biće večno deo vas. Moći ćete da je “pričate”, s vremena na vreme, prijateljima, rođacima, deci, unucima pa čak i sebi kada želite da ponovo “proživite” taj dan. Torta sa tog dana će se pojesti, piće popiti, muzika zaboraviti, haljina i odelo sa proslave izgubiće važnost, a cipele “spavati” u svojoj kutiji, cveće uvenuti, baloni popucati, sveće istopiti, a fotografije, one će zauvek imati veliku vrednost i vremenom biće vam sve draže.

Dobar fotograf zna kako da postavi ljude za slikanje, daje im savete, pažljivo prati i čeka specijalne momente vredne čuvanja. Fotograf mora imati iskustva u svom poslu, i kao takav, biće vam od velike koristi u samom pravljenju fotografija, ali i u odabiru istih.
On brzo shvata i ko je ko na proslavi, i pravi porodične fotografije koje su svima drage jer, ruku na srce, najveća familijarna okupljanja i jesu upravo na takvim proslavama.

Postoji hiljadu i jedan razlog zašto je važno izabrati dobrog fotografa za vaš specijalan dan.
Mi smo hteli da vam ukažemo na ovaj jedan, možda manje popularan ali zaista bitan razlog, a to je da tog dana ne trebate brinuti ni o čemu već da spokojno uživate jer će vaša “priča” biti “ispričana” na najbolji mogući način.

Siguran sam da želite fotografa koji razume važnost vašeg radosnog dana i koji će dati sve od sebe da od tog dana napravi jednu prelepu priču koja će večno biti uz vas. Siguran sam da želite fotografa sa iskustvom, koji će učiniti da svaka osoba na fotografiji izgleda prelepo, i koji će dati svoj maksimum da zabeleži sve one momente koji bi za vas mogli biti bitni i dragi.
A još sam sigurniji da želite fotografa koji je profesionalan i kome možete, bez razmišljanja, da prepustite brigu o uspomenama dok vi uživate u vašem danu.
Ako želite takvog fotografa onda ste na PRAVOM MESTU!

Kontaktirajte nas VEĆ DANAS i jedina briga koju ćete imati na vašoj proslavi je koju, od gomile prelepih fotografija, odabrati!

Podelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn