O meni

Fotograf za venčanja, krštenja, proslave, rođendane

Dejan Rakić, profesionalni fotograf Novi Sad


Molim Vas da saznate više informacija o mojim uslugama:

fotografisanje / snimanje krštenja

fotografisanje rođendana


Čuvar vaših uspomena

Zovem se Dejan Rakić. Profesionalni sam fotograf i snimatelj. Uža specijalnost moje delatnosti su venčanja. Možda se pitate zašto? Odmah ću vam odgovoriti. Zato što je to veliki profesionalni izazov, veliko nadahnuće i velika odgovornost. I to pre svega prema vama,
a zatim prema sebi i svojoj profesiji. I tako 20 godina.

Fotografisanje i snimanje venčanja je kompleksan zadatak. Iziskuje maksimalnu organizovanost, posvećenost, spremnost na rad i u najtežim uslovima. A sve to je podređeno osnovnom zadatku svakog snimatelja. Uhvatiti taj poseban momenat, emociju, pogled, uzdah i zabeležiti je na fotografiji ili video traci. Jer bez emocije, fotografija i snimak nemaju nikakvu vrednost, ne žive.

Zato je moje opredeljenje da budem čuvar vaših emocija i vaših uspomena. Znam da je dan venčanja izuzetno stresan dan. Iako predstavlja nešto najlepše, krunu vaše ljubavi, u tom danu nameće se niz obaveza koje se moraju ispoštovati. Prirodno, ne možete ispratiti sve. Zato sam ja tu. Da sve zabeležim i sačuvam za vas.

Ne propuštam priliku za dobru fotografiju

Moj posao je uhvatiti trenutak. Jer on je neponovljiv. Desi se i odmah nestane. Ako se ne zabeleži kamerom, nepovratno je izgubljen. Zato sam ja na oprezu. Čekam, pazim, predosetim i otrgnem dragoceni moment od zaborava fotografijom ili snimkom.

Imam samo jednu šansu i zato je ne propuštam. Zato nemojte ni vi propustiti priliku da angažujete nekog kome je stalo do vaših uspomena. Kontaktirajte me da se dogovorimo oko svih detalja. Iznesite mi svoje ideje, predloge a ja ću dati sve od sebe da budete zadovoljni i maksimalno ispoštovani.

Slike koja šapuću emocije

Kada svadba prođe, gosti se raziđu, ostajete samo vi i vaše uspomene. Ukoliko nisu zabeležene slikom ili video trakom vremenom će izbledeti. Ne dopustite to da se desi. Sačuvajte ih.

Kada pogledate sliku ili video snimak oživećete sećanja na dan kada ste bili sretni, puni nade i vere u divnu zajedničku budućnost. Slike će vam šapnuti koliko se volite i koliko značite jedno drugom. To je neprocenjivo. I jedino zaista vredno. I baš zato volim da slikam venčanja. Zato što su ona podsetnik da je jedino ljubav bitna.


Zašto da odaberete mene

Najveći razlog da odaberete mene kao fotografa ili snimatelja vašeg venčanja je predanost i ljubav prema poslu koji obavljam. Ukoliko to nije dovoljno, evo još nekoliko razloga zašto da odaberete baš mene:

  • Višedecenijsko iskustvo
  • Visoki profesionalizam i posvećenost svakom detalju
  • Poštovanje rokova i dogovorenih obaveza
  • Nagrade i priznanja kao garant kvaliteta usluga
  • Pristupačne cene

Opustite se, sve je zabeleženo i svi ste lepi

Dva osnovna problema koje muče mladence prilikom izbora fotografa za venčanja su: da li će sve bitno biti zabeleženo i da li će ispasti lepo na slikama. Posebno mlade sumnjaju u svoju fotogeničnost. Ali zaista nema razloga za to.

Iza mene stoji bogato iskustvo. Dobro poznajem fizionomiju svakog lica i tačno znam iz kog ugla i profila da slikam, šta da istaknem, šta da eventualno prikrijem. Zato se opustite. Lepi ste i to će se videti na slikama.

Stojim vam na raspolaganju. Nazovite me da se oko svega dogovorimo. Preporučujem da to učinite u najkraćem roku. Često se dešava da se datumi venčanja poklapaju. Zato rezervišite svoj termin na vreme. A ja jedva čekam da zabeležim i vašu ljubavnu priču.
ćete uživati.

Ukoliko imate neko pitanje u vezi fotografisanja proslave, molim Vas da mi pošaljete poruku, ili me nazovete. Možete i da pogledate galeriju slika nekih od radove u prethodnom periodu.